Motibro

Bejelentkezés
Az órákra

Élet a spomoco után

A HappyFit Spinning & Aerobic Terembe több éven keresztül a SPOMOCO nevű alkalmazáson keresztül tudtak bejelentkezni a vendégek az egyes fitness órákra. Sajnos 2023.12.31-én rajtunk kívül álló okok miatt (a SPOMOCO alkalmazás megszűnt) kénytelenek voltunk váltani egy másik óraszervező és ügyfélkapcsolati szoftverre. A választásunk – alapos körbejárás után – a MOTIBRO programra esett, amelyet rengeteg mozgásstúdió, fitness terem, iskola, stb. használ.

A Motibro programról

A HappyFit Spinning & Aerobic Teremben az egyes órákra a MOTIBRO program segítségével tudsz bejelentkezni. A MOTIBRO hasonló, mint a SPOMOCO nevű alkalmazás, de vannak eltérések is a két program között. Az egyik legnagyobb eltérés, hogy kifejezett MOTIBRO aplikáció nincs, telefonon keresztül is a weboldalra bejelentkezve tudja mindenki kezelni az egyes bejelentkezéseit. Az új program továbbá az alábbi segítségeket nyújtja:

 • 0-24 órában eldöntheted és lefoglalhatod a kedvenc edződnél (Brigi) az órádat.
 • Ugyanígy a nap bármely időszakában és bárhol akár egy fontos dolgod miatt lemondhatod az órádat.
 • Minden csoportos óránál minimum, és maximum létszámot határoztunk meg.
 • Ha betelik egy óra, akkor már csak várólistára tudsz bejelentkezni.
 • Ha valaki lemondja az órát (az adott óra előtt több, mint 8 órával), és várólistások vannak, akkor a rendszer értesíti a várólistán lévőket az üresedésről. Aki ezek után a leggyorsabban reagál, és bejelentkezik, Ő lesz az üres hely új tulajdonosa.
 • A bérletedet is kezeli a rendszer. Ha bérletet vásároltál, akkor a vásárlás napján beaktiváljuk, és onnantól “x” napig használhatod! LEJÁRT BÉRLETTEL, ÓRAJEGY VÁSÁRLÁSA NÉLKÜL NEM VEHETSZ RÉSZT AZ ADOTT ÓRÁN!
 • Ha mégsem tudsz jönni az adott órára, és MINIMUM 8 ÓRÁVAL AZ ADOTT FOGLALKOZÁS ELŐTT lemondod, akkor természetesen az az alkalom a bérletedből sem vész el. (Ha viszont 8 órán belül mondod le az órát, akkor 1 alkalom elveszik a bérletedből.) Ezt a MOTIBRO program nagyon szigorúan kezeli, és ezért is van az, hogy a SPOMOCO-val ellentétben ha valaki 8 órán belül mondja le az órát, akkor a várólistán lévők már nem kapnak értesítést. Természetesen igyekszünk figyelni, és ha ilyen van, akkor értesíteni külön a várólistán lévőket.
 • A személyes Motibro felületeden láthatsz minden órát, láthatod a bérleted érvényességi idejét, és a felhasznált alkalmakat.
 • Telefonon keresztül, de akár számítógépen is elérhető.
 • Ha nem szívesen telefonálsz, nehezen kommunikálsz szóban, akkor is jelentkezhetsz két kattintással az első vagy akárhányadik fitnesz órádra.
 • A fintesz vendégek számára teljesen ingyenes a Motibro használata.

A MOTIBRO programra telefonon, tableten, de természetesen számítógépes felületen is tudsz regisztrálni. A regisztrácóhoz – illetve utána rendszeresen a program használatához – a https://www.motibro.com/login?club=happyfit-spinning-aerobic-terem linken keresztül tudsz hozzáférni. (Érdemes ezt elmentened „könyvjelzőként” a web böngésződben.)

Első lépések a programban

Kattints az előzőekben leírt linkre, majd ha betölt az oldal, akkor a regisztráció feliratra. Ezután az adataid megadása következik, majd ha mindent beírtál, akkor el is készül a személyes oldalad. Természetesen tudsz feltölteni saját profilképet, és egyéb beállításokat is eszközölni. A főoldalon pedig láthatod az elérhető órákat, amikre egy kattintással jelentkezni is tudsz.

Reméljük a felületen egy kis felfedezés után már elboldogultok, de ha bármi kérdésetek lenne, vagy valami nem működne megfelelően, akkor keressetek nyugodtan, és igyekszem segíteni benne.

Mobilon kezdőképernyőre helyezés

Ha nem szeretnél mindig azzal szenvedni, hogy a telefonodban előkutasd a Motibro rendszert, akkor csináld végig ezt a folyamatot pár perc alatt. Ezek után a kezdőképernyődön úgy lesz kint egy kis ikon, mintha alkalmazás lenne a Motibro, és mindig 1 kattintással rögtön a program felületén leszel. 

ANDROID

Android rendszeren Chrome böngésző segítségével mutatjuk be ezt az egyszerű folyamatot. Kérjük nyisd meg a Chrome-ot, majd írd be a https://www.motibro.com/signin címet, és nyisd is meg. Majd a jobb felső sarokban kattints a 3 pontra. Utána a felugró menüben kattints a „Kezdőképernyőre” szövegrészre. Ezek után nevezd el tetszőlegesen, hogy mi legyen a megjelenő neve ennek a kis ikonnak a képernyőn. Utána kattints a „hozzáadás” gombra, majd a következő felugró ablakban szintén a „hozzáadás” gombra, és már készen is vagy. 

IPHONE

Iphone telefonon nyisd meg a Safari böngészőt, majd írd be a https://www.motibro.com/signin címet, és nyisd is meg. Majd alul, középen kattints a kis nyilas ikonra. Utána a felugró menüben kattints a „Főképernyőhöz adás” szövegrészre. Ezek után kattints a „Hozzáadás” gombra a jobb felső sarokban és már készen is vagy.