Spomoco

Bejelentkezés
Az órákra

A HappyFit Spinning & Aerobic terem 2020. november 11-től határozatlan ideig ZÁRVA TART! A nyitás után viszont a jól megszokott Spomoco nevű alkalmazásban tudtok majd bejelentkezni az egyes órákra.

A Spomoco alkalmazásról

A HappyFit Spinning & Aerobic Teremben az egyes órákra a SPOMOCO alkalmazás segítségével tudsz bejelentkezni. A program az alábbi segítségeket nyújtja:

 • 0-24 órában eldöntheted és lefoglalhatod a kedvenc edződnél (Brigi) az órádat.
 • Ugyanígy a nap bármely időszakában és bárhol akár egy fontos dolgod miatt lemondhatod az órádat.
 • Minden csoportos óránál minimum, és maximum létszámot határoztunk meg.
 • Ha betelik egy óra, akkor már csak várólistára tudsz bejelentkezni.
 • Ha valaki lemondja az órát, és várólistások vannak, akkor a rendszer értesíti a várólistán lévőket az üresedésről. Aki ezek után a leggyorsabban reagál, és bejelentkezik, Ő lesz az üres hely új tulajdonosa.
 • A bérletedet is kezeli a rendszer. Ha bérletet vásároltál, akkor a vásárlás napján beaktiváljuk, és onnantól “x” napig használhatod! LEJÁRT BÉRLETTEL, ÓRAJEGY VÁSÁRLÁSA NÉLKÜL NEM VEHETSZ RÉSZT AZ ADOTT ÓRÁN!
 • Ha mégsem tudsz jönni az adott órára, és MINIMUM 2 ÓRÁVAL AZ ADOTT FOGLALKOZÁS ELŐTT lemondod, akkor természetesen az az alkalom a bérletedből sem vész el. (Ha viszont 2 órán belül mondod le az órát, akkor 1 alkalom elveszik a bérletedből.)
 • A személyes Spomoco felületeden láthatsz minden órát, láthatod a bérleted érvényességi idejét, és a felhasznált alkalmakat.
 • Csak egy telefon szükséges az alkalmazáshoz, de weben is elérhető.
 • Ha nem szívesen telefonálsz, nehezen kommunikálsz szóban, akkor is jelentkezhetsz két kattintással az első vagy akárhányadik fitnesz órádra.
 • A fintesz vendégek számára teljesen ingyenes a Spomoco© használata.

A SPOMOCO rendszerre telefonon, tableten, de természetesen számítógépes felületen is tudsz regisztrálni. Első körben bemutatjuk az okostelefonon, tableten történő regisztráció menetét. (A regisztráció körülbelül 10 perc alatt elkészíthető.)

Regisztráció okostelefonon/tableten

1.) A Play Áruházból, vagy az Apple Store-ból töltsd le a “Spomoco Client App”-ot.

2.) Nyisd meg a letöltött alkalmazást, és kattints a “Regisztráció” feliratra. (A Facebookkal történő regisztráció viszonylag könnyebb, így azt itt nem taglaljuk külön.)

3.) Töltsd ki a kért adatokat (olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz is), pipáld ki a “Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót” szöveg előtti mezőt, majd kattints a “Regisztráció” feliratra. Majd nyisd meg az e-mail fiókodat.

4.) Ha megynitottad az e-mail fiókodat és megtaláltad a levelet (lehet, hogy a Spam mappába repül, vagy a közösségi, promóciós levelek közé, esetleg várnod kell egy kicsit mire megérkezik), akkor kattints a levélre, és a leírásban kattints a “Nagy zöld varázsgomb” feliratra.

5.) Ezek után belépve az alkalmazásba töltsd ki az alábbi adatokat, az alábbi módon. Fontos, hogy az időzónának a budapestit add meg, ugyanis, ha az időzóna eltér ettől, akkor az edzések időpontjai is sajnos eltérő módon jelenhetnek meg nálad, mint ami a valóság.

6.) Majd keresd meg Brigit az edzők között (kattints a keresés feliratra). Ebben segítségedre lehet, ha a GPS-t bekapcsolod a telefonodon, mert egyből a közelben lévő edzőket fogja megjeleníteni Neked.

7.) Ha megtaláltad Brigit, akkor a jobb oldalon a kis szem mellett látsz egy zöld emberkét egy plusz jellel. Erre a kis zöld emberkére kattints.

8.) Ha visszajelzett Brigi, akkor már böngészhetsz is az órái között. Ha az alsó soron a “Minden óra” feliratra kattintasz, akkor szépen napokra bontva láthatod, hogy milyen csoportos órák lesznek. Itt tudsz jelentkezni az adott órára, akár jó pár nappal előre is.

Regisztráció számítógépen

A regisztráció elkezdéséhez kattints az alábbi linkre:
https://app.spomoco.com/public/trainer/40c4e086f200

1.) Ha betöltött a weboldal, akkor az oldal alján kattints a “REGISZTRÁCIÓ” szövegrészre!

2.) Ha rákattintottál a regisztráció szövegrészre, akkor egy olyan oldalon találod magadat, ahol a “SPORTOLÓ VAGYOK” felirat alatt vagy a “Regisztráció facebookkal”, vagy a “Regisztrálok sportolóként” feliratra kell kattintanod. Ha Facebook-os regisztrációt választod, akkor könnyebben tudsz belépni, és az adataidat szinte az elején átveszi a rendszer. (Ezért ezt a fajta regisztrációt itt nem is taglaljuk.)
Tehát ha nem Facebookkal szeretnél regisztrálni, akkor kattints a “REGISZTRÁLOK SPORTOLÓKÉNT” feliratra.

3.) A következő oldalon meg kell adnod az e-mail címedet (olyam mail címet adj meg, amit rendszeresen nézel), a családi- és utónevedet, illetve egy jelszó is szükséges, amivel a Spomoco alkalmazásba be tudsz lépni a továbbiakban. Ha mindezeket beírtad, akkor pipáld ki a “Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót”, és utána kattints a “Regisztrálok sportolóként” feliratra.

4.) Amint a 3. pontban leírt lépéseket megtetted, az alábbi kép fog fogadni. Ezek után nyisd meg az e-mail fiókodat.

5.) Ha megynitottad az e-mail fiókodat és megtaláltad a levelet (lehet, hogy a Spam mappába repül, vagy a közösségi, promóciós levelek közé, esetleg várnod kell egy kicsit mire megérkezik), akkor kattints a levélre, és a leírásban kattints a “Nagy zöld varázsgomb” feliratra.

6.) Ha mindezt megtetted, akkor a program átirányít az alkalmazásba, ahol már kezelheted az adataidat. Először az időzónát állítsd be “Europe/Budapest”-re, majd a fenti “Mentem az adatokat” fül segítségével mentsd el a módosítást. (Ha nem állítod át az időzónát a budapestire, akkor az órák időpontjai eltérően jelenhetnek meg nálad.)

7.) Mindezek után az alábbi kép fog fogadni (ha nem, akkor kattints a bal oldali menüben található “Első lépések” feliratra). Itt annak fényében, hogy hogyan jutottál a Spomocora kattints a “Beállítások/Edzőim” szövegrészre. (Esetünkben a 3. pontnál fogod ezt találni.)

8.) Majd a következő lapon a jobb alsó területen látsz egy tréner keresőt. Itt kezd el begépelni Brigi nevét (Kuknyó Brigitta). Ha kidobta a program Brigi képét, mellette a teljes nevével, akkor kattints rá.

9.) A következő lapon pedig a “Kapcsolatfelvétel” fülre kattints.

10.) Ezek után azt fogod látni, hogy a kapcsolat megerősítésre vár. Amint Brigi visszajelzett, hogy felvesz a vendégei közé, már akár jelentkezni is tudsz egy adott órára (persze előbb még egy bérlet vásárlás szükséges lesz majd).

11.) Ha ezek után az indítópulra kattintasz, akkor jobb oldalon az “Elérhető órák” alatt láthatod azokat az órákat, amire jelentkezni tudsz. Heti nézetre való bontásban is meg tudod nézni az egyes órákat, ehhez kattints a “Naptár nézet” fülre.

12.) Itt pedig majd az adott csoportos óra alatt látható “Jelentkezés” szövegrészre kattintva tudsz jelentkezni egy-egy foglalkozásra.

Köszönjük szépen, hogy elolvastad a leírásunkat, és hogy ha bármi kérdés merülne fel benned, akkor várjuk a visszajelzésedet!