Órarend

!FONTOS INFORMÁCIÓK!
————————
Szeretnénk tájékoztatni, hogy fitnesz termünk 2020. május 18-tól ismét kinyitja kapuit, és a személyi edzések mellett a csoportos órák is elindulnak. A jelenlegi helyzetre való tekintettel azonban CSAK KISCSOPORTOS órák keretében indulnak újra a ftinesz órák! Ez azt jelenti, hogy 1 adott órán MAXIMUM  8 vendég tud részt venni! Ideiglenesen pedig csak személyesen, vagy telefonon keresztül tudtok bejelentkezni az órákra. (A Spomoco online rendszerére várhatóan az elkövetkezendő hónapokban visszatérünk, ha a helyzet is engedi.)

Kérjük, amennyiben ellátogatsz hozzánk kiscsoportos órára, az alábbiakat MARADÉKTALANUL TARTSD BE:
– Időben jelentkezz be az adott órára! 
(Ez a kritérium eddig is nagyon fontos volt, de most a kiscsoportos órák miatt kiváltképp előtérbe kerül, ugyanis jóval kevesebb vendég fog beférni egy-egy órára.)
– Kötelező a váltócipő használata!
(Nem a teremben lemosott cipő, hanem VÁLTÓCIPŐ, amit csak bent használsz!)
– Kötelező a törölköző használata!
(Az adott órára kérjük, hogy mindig hozz magaddal saját törölközőt, amelyet a polifoamodra leterítesz, ezzel is növelve a higiéniai előírásoknak való megfelelést.)
– Pontosan érkezz!
(Órakezdés előtt maximum 10 perccel érkezz a terembe, kérünk, hogy most a fokozott elővigyázatosságra való tekintettel ne 15-20-30 perccel légy előbb ott, mint ahogy az óra kezdődne, mert ezzel növeled a találkozások, kontaktusok számát.)
– Ha vége az adott órának, amin részt vettél, minél előbb hagyd el a termet!
(Szintén a kontaktusok számának csökkentése miatt fontos ez az ideiglenes szabály betartása.)
– KÉRJÜK, HOGY BETEGEN MEG SE FORDULJON A FEJEDBEN, HOGY ELLÁTOGATSZ A TEREMBE, ÉS MEGPRÓBÁLOD MOZGÁSSAL LEGYŐZNI AZ ADOTT BETEGSÉGET! 
(Kérjük akkor is maradj otthon, ha csak náthásnak érzed magadat!)
– Az alapvető higiéniai előírásokat tartsd be, ha lehet óra előtt és után is ALAPOSAN moss kezet!

A HappyFit Spinning & Aerobic Teremben folyamatosan informálódunk a magyarországi helyzet alakulásáról, és minden egyes higiéniai és egyéb előírást a legjobb tudásunk szerint igyekszünk betartani, betartatni!
Annak érdekében, hogy a fertőzés kockázatát minimálisra csökkentsük, az alábbi intézkedéseket hoztuk, illetve az alábbiak szerint igyekszünk betartani minden rendelkezést:
– A fitnesz termet 2020. május első hetében (minden helyiségre, eszközre kiterjedően) ózon segítségével fertőtlenítettük!
– A teremben, így a kiscsoportos óráinknál is a 1,5 méter távolságtartás betartása KÖTELEZŐ!
– A teremben lévő eszközöket MINDEN EGYES ÓRA után fertőtlenítjük!
– A teremben MINDEN NAP alaposan kitakarítunk!
– A találkozások, kontaktusok számát a lehetőségeinkhez mérten minimálisra csökkentjük!
– A mosdókban szappant, kézfertőtlenítőt, és egyszer használatos papír kéztörlőt biztosítunk vendégeink részére!

A fenti információk tükrében tájékoztatunk minden vendéget, hogy A TEREMBE CSAK A FENTI SZABÁLYOK, RENDELKEZÉSEK BETARTÁSÁVAL LÉPHET BE! A továbbiakban pedig az ajánlásoknak, és a helyzetnek megfelelően lazítunk, esetleg szorítunk a fenti intézkedéseken. Köszönjük szépen, hogy Te is betartod a HappyFit Spinning & Aerobic Terem ideiglenes rendelkezésiet, házirendjét!
——————————–

A HappyFit Spinning & Aerobic Terem 2020. májusi – ideiglenes – órarendje:

013

 

 

 

HÁZIRENDÜNKET ITT TALÁLOD
(Kattints a fenti szövegre!)