HAPPYEAT

1
GRATULÁLUNK! 

AZ ELSŐ FONTOS LÉPÉST MÁR MEGTETTED!
A mai rohanó világunkban – bizonyos kutatások szerint – körülbelül annyi inger, illetve új információ zúdul ránk 1 nap alatt, mint a középkorban élő emberre egy egész életen keresztül. Nem működik ez másképpen a helyes táplálkozás, a megfelelő mozgás, vagy akár a teljesítményfokozás területén sem. Ha beütjük az interneten a keresőbe az egészséges étrend, vagy a fenti szavak bármelyikét, akkor hihetetlen, hogy mennyi tanácsot kapunk, amely “tanácsok” sokszor homlokegyenest különböznek egymástól.  Az is igaz rájuk, hogy általában mindegyik azt állítja, hogy az övé a tuti tipp, “ez a csodamódszer”.

NA DE AKKOR KI MOND IGAZAT?
(Ez a kérdés már biztosan felsikoltott benned is…)Thinking-Woman-PNG-HD
Nem hiába írtuk fent, hogy “gratulálunk, az első fontos lépést már megtetted”! Ezt azért fektettük le rögtön a programunk sarokpontjainak bemutatása előtt, mert elkalauzolunk egy olyan világba, ahol megláthatod mely tanácsok azok, amelyek valóban hasznosak lehetnek a számodra! Képzeld el azt, hogy most azt mondjuk neked: “Vannak helyzetek, amikor az egymásnak ellentmondó állítások mindegyike igaz!”

NA MOST AKKOR MI VAN? 
EZ HOGY LEHET?
Most nézz egy picit magadra (mintha a tükörrel szemben állnál), és gondolj egy olyan ismerősödre, aki alkatra totál különbözik Tőled! Gondolj arra, hogy tuti van olyan ismerősöd, aki megeszik naponta 4-5 szelet sütit, és majdhogynem fogy tőlük. Te meg ha ránézel egy sütire, már 3 kg-ot híztál. (Ha nincs ilyen ismerősöd, akkor valószínű Te vagy, akit átkoznak, hogy bármennyit ehetsz, mégsem hízol.) 🙂 Kezded már kapiskálni mire akarunk kilyukadni?

VALAMIT JÓL JEGYEZZ MEG:
NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!
Ez pedig igaz a külsőnkre, és a belsőnkre is egyaránt! Valakinek a rengeteg haszontalan szénhidrát fogyasztás miatt sem lesz túlsúlya, valakinek viszont igen. Valaki nem tud enni hagymát, mert fáj tőle a hasa. Valaki minden nap 2 órát edz, mégsem ér a nyomába annak, aki sokkal tehetségesebb, és ugyanolyan szorgalmas. Valaki kávé nélkül élni sem képes, valaki még az illatától is irtózik.

MI A TITOK?
(Most jól figyelj!)
1. HATÁROZOTT, PONTOS CÉL
2. KITARTÁS
3. SZORGALOM
4. MUNKA, AKARATERŐ (EDZÉSMUNKA)
5. JÓL MEGVÁLASZTOTT SEGÍTŐ, SEGÍTŐK, EDZŐK
6. FOLYAMATOS KONTROLL
A hatékony – hosszútávú – változás elengedhetetlen 6 pontját olvashattad most el. Ez a titok! Te vagy a titok, és aki/akik melletted vannak! Ha a 6 pontból bármelyik hiányzik, akkor a célod sokkal lassabban, vagy egyáltalán nem lesz a tiéd és pont. Lehet ideig, óráig teljes életmódot váltani, gyökeresen megváltoztatva azt egyik pillanatról a másikra, lehet sok 10.000 Ft-ért neten vásárolt étrendet folytatni, lehet saját kútfőből nekilátni sportolni, edzeni. Lehet, de közel sem olyan hatékony, mint szakember segítségével folyamatos kontroll alatt!

MIÉRT TARTS VELÜNK?running-person-png-hd-running-man-transparent-png-sticker-running-400
Ahhoz, hogy hosszútávú, minőségi változáson menj keresztül (akár testsúly csökkenés, akár teljesítményfokozás terén) szükséged lesz MAGADRAa kitartásodra, a szorgalmadra, az akaraterődre, a munkádra – és ezek mellett RÁNK. Mi leszünk a Te védőbástyád! Megvédünk, ha olyan irányba indulnál, ami káros lenne neked, bátorítunk, ha sokkal több rejlik még benned, de egyedül nem bírod kihozni magadból, segítünk abban, hogy a célodhoz vezető úton egy szilárd ösvényen keresztül juss el, amely idővel az egészséges életmód ösvénye lesz, és amelyről nemigen szeretnél letérni. Ott leszünk melletted folyamatosan online, de havonta egyszer fizikailag is találkozunk, és megbeszéljük az eddigi eredményeket, gyengeségeket, illetve azt, hogy hogyan tovább.
EGYÉNI ALKAT MEGHATÁROZÁSA, illetve TESTÖSSZETÉTEL MÉRÉS, TESTELEMZÉS után, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTRENDET, és SZEMÉLYRE SZABOTT ÉLETVITELI TANÁCSADÁST kapsz tőlünk a céljaid elérése érdekében.

EGY RENDSZERT KAPSZ, AMELYBEN NINCSEN KISKAPU!
Tudnod kell azt is, hogy Mi komolyan gondoljuk! Ha nem félsz megvalósítani a célodat, és belépsz a HappyEat Életmódváltó Programba, akkor Mi azt komolyan vesszük! Komolyan vesszük, hogy Te 30 kg-ot szeretnél fogyni! Komolyan vesszük, hogy Te 1 év múlva félmaratont szeretnél futni! Komolyan vesszük, hogy fel szeretnél hagyni a nassolással! Komolyan vesszük, hogy Neked komoly célod van! Végezetül pedig komolyan vesszük azt is, hogy MEG TUDOD CSINÁLNI!
Ezek fényében pedig maximálisan azon dolgozunk majd, hogy az úton, az ösvényen maradj! Azon az általad kitaposott ösvényen, amely a célod felé vezet.

AMIT TE NYÚJTASZ NEKÜNK (ÖSSZEFOGLALVA):
– HATÁROZOTT, PONTOS CÉL
– KITARTÁS
– SZORGALOM
– MUNKA, AKARATERŐ (EDZÉSMUNKA)

AMIT MI NYÚJTUNK NEKED (ÖSSZEFOGLALVA):
– LENDÜLETES CSAPAT (két ambiciózus szakemberrel)
– TESTELEMZÉS
– TESTÖSSZETÉTEL MÉRÉS
– ALKAT MEGHATÁROZÁS
– EGYÉNI ÉTREND TERVEZÉS
– EGYÉNI ÉLETVITELI TANÁCSADÁS
   (Fitnesz jegyet, illetve bérletet NEM tartalmaz a program!)
– HAVI SZEMÉLYES KONTROLL
– FOLYAMATOS ONLINE KAPCSOLAT

AMIT NEM CSINÁLUNK MEG HELYETTED (ÖSSZEFOGLALVA):
– NEM DÖNTÜNK HELYETTED A CÉLJAIDRÓL
– NEM MEGYÜNK EL HELYETTED EDZENI
– NEM VÁSÁROLUNK BE HELYETTED
– NEM FŐZZÜK MEG AZ ÉTELT HELYETTED
– NEM TARTJUK BE HELYETTED AZ EGYÉNI ÉTRENDEDET
(Mi másikat tartunk be. 🙂 )

A PROGRAM ÁRA:
15.000 Ft/fő/hó
A program 2 csomagban – fél éves, illetve éves tagságban – érhető el.
HAVI RÉSZLETEKBEN NEM LEHETSÉGES A FIZETÉS!

Fizetési lehetőségek:
Fél éves program – Készpénzben, vagy átutalással maximum 2 részletben.
(A program kezdetekor, és a 3. hónap elején kell kiegyenlíteni – ELŐRE – a 3 havi programdíjat!)
Éves program – Készpénzben, vagy átutalással maximum 4 részletben.
(A program kezdetekor, és a 3., 6., 9. hónap elején kell kiegyenlíteni – ELŐRE – a 3 havi programdíjat!)

A SZAKEMBER GÁRDA, AKIK A SEGÍTSÉGEDRE LESZNEK:
Kleiber Krisztina – Dietetikus
Kleiber Krisztina vagyok, 2004-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskola dietetikus szakán. Már gyerekkorom óta érdekelt a gyógyítás, amikor a továbbtanulásról kellett döntenem, olyat akartam választani amivel fogok tudni segíteni azoknak, akiknek az egészségük számít, illetve azoknak akiknek már van valamilyen speciális problémája. Az étkezés mindig kihívás, hogy olyan étrendet tudjak javasolni, ami tápláló ételválasztékot kínál és amit élvezni is tudunk amellett hogy jótékony hatást gyakorolunk szervezetünk működésére, hogy energiaszintünket a legjobb szintre emeljük.

Hiszek az ételek átalakító erejében, az étel „gyógyszer”, hiszen a táplálkozás elősegíti az egészséget, megakadályozza és kezeli a betegséget. Több tanfolyamot elvégeztem, köztük a természetgyógyászatot is, aminek egy részét a saját épülésemhez, fejlődésemhez alkalmaztam, de tevékenységeimben segítettem egyéni igények, étrendek tervezésében, betegségek kiegészítő kezelésében. A megelőzést nagyon fontosnak tartom és úgy vélem, hogy a táplálkozás mellett a lelki sík és a berögzült gondolati sémák is megoldásra szorulnak. Ennek segítésére határoztam el hogy elindulok az irányba, hogy a mai rohanó világban megtaláljuk azokat a kulcsokat amik kinyitják számunkra a minőségi életet. Feladatomnak tartom, hogy megtanítsam a legszükségesebb tudnivalókat, hogy önállóan tudj dönteni mit fogyassz, mit csinálj másképpen, ne csak egy étrend sémát kövess.

Kuknyó Brigitta – Életmód- és táplálkozási tanácsadó
2017-ben végeztem Életmód – Táplálkozási Tanácsadóként, majd sikeresen elvégeztem egy Hormonális Táplálkozási Tanácsadó kiegészítő képzést is. Széleskörű fitneszoktatói képzettségeim mellett, fontosnak tartottam, hogy a táplálkozás témában is , továbbképezem magam. Oktatóként/edzőként  mindig is fontos volt számomra az ideális testsúly elérése, illetve az egészséges táplálkozás megismerése.

A HAPPYEAT ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAMRA MINDEN HÓNAP ELEJÉN LEHET JELENTKEZNI!
JELENTKEZÉS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Kuknyó Brigitta
HappyFit Spinning & Aerobic Terem
8660 Tab, Fő tér 1.
Tel.: 06-20/382-8808
E-mail: info@happy-fit.hu

 

A 2019.03.02-ÁN MEGRENDEZETT HAPPYEAT NYÍLT NAP KISFILMJE: